OM BERGEN FAMILIEADVOKAT

Lokale advokater med spisskompetanse på familierett som arveoppgjør, skilsmisser, og barnefordeling.
Kontakt oss90 70 70 10

Bergen Familieadvokat

Lokale advokater med ekspertise på familierett

Vi er et familiefokusert advokatfirma i Bergen, med ekspertise på familie- og barnesaker.

Saker som omhandler familien er ofte ekstra vanskelig og følelsesladede. Det krever advokater som ikke bare forstår juss, men også det personlige og følelsesmessige forhold i familien.

Vårt mål er å hjelpe deg frem til helhetlige løsninger. Noen ganger trenger du bare enkle råd for å gå videre med saken selv. Andre ganger står du i en situasjon du opplever som krise, en uløselig knute eller et livstraume.

Vi er her og jobber med det mål om å bidra uansett om du synes saken din er liten, stor, løselig eller uløselig. Vi vil bruke all vår juridiske kompetanse og livserfaring på å hjelpe deg der du er.

Familiesituasjoner handler ikke bare om å «vinne» saken, men også hjelpe deg slik at du får den støtte du trenger for å skape en bedre fremtid for deg og dine.

Vi er en gruppe sammensatt av personer med ulik livserfaring, og har kompetanse på mer enn bare juss. Vi har utdannelse som advokater, jurister, meklere, coacher og rådigvere, og har mange års erfaring.

Hos oss vil du jobbe direkte med en advokater som ikke bare kjenner dine juridiske rettigheter, men som også tar seg tid til å lytte for å fullstendig forstå din situasjon.

Enten du står i midten av en skilsmisse, kjemper for dine barn, eller opplever konflikter rundt arveoppgjøret – vil vi gjøre det vi kan for å ta bort stresset og finne en ryddig løsning sammen.

Familiesituasjoner handler ikke bare om å «vinne» saken, men også hjelpe deg slik at du får den støtte du trenger for å skape en bedre fremtid for deg og dine.

Vi er sammensatt av personer med ulik livserfaring, med kompetanse på mer enn bare juss. Vi har utdannelse som advokater, jurister, meklere, coacher og rådgivere.

Når du hyrer oss til å hjelpe deg, vil du jobbe direkte med en advokater som ikke bare forstår dine juridiske rettigheter, men som også tar seg tid til å lytte for å fullstendig forstå din situasjon.

Enten du står i midten av en skilsmisse, kjemper for dine barn, eller opplever konflikter rundt arveoppgjøret – vil vi gjøre det vi kan for å ta bort stresset og finne en ryddig løsning sammen.

Våre Advokater

Når du kontakter oss vil du snakke direkte med en av våre kompetente advokater. Vi har utdannelse som advokater, jurister, meklere, coacher og rådgivere med mange års erfaring innen familierett.

Janneche Lindtner

Janneche Lindtner

Janneche er en person som tenker helhetlig, og som jobber ut fra hensynet til empati, det å møte mennesker der de er, og  bidra med jussen som redskap til en bedret situasjon. Janneche drives av et kraftig engasjement, bygget på hjertevarme – og målet om rettssikkerhet.

Benjamin Larsen

Benjamin Larsen

Benjamin kombinerer juss med psykologi og adferdsstudier for å hjelpe våre klienter i vanskelige situasjoner.

Han har tidligere jobbet som saksbehandler for jussformidlingen, og rådgiver for organisasjonen Way Back.

Åshild Marie Grønningsæter Vige

Åshild Marie Grønningsæter Vige

Åshild jobber med engasjement og sterk rettferdighetssans.

Klientene drar fordel av hennes allsidige, engasjerte bakgrunn fra politisk virke for å løse konflikter på best mulig måte.

Kjerstin Irene Hauge

Kjerstin Irene Hauge

Kjerstin Irene Hauge jobber som rådgiver i Bergen Familieadvokat.

Hun setter fokus på å bistå mennesker som har behov for å bli tryggere i seg selv, og særlig å hjelpe kvinner som lever i, eller som er kommet ut av voldsforhold i nær relasjon.

MARIANNE HAUGER

MARIANNE HAUGER

Marianne er en rolig og fokusert person som går grundig til verks for å løse sine saker.

Hun har spesialisering innen arbeidsrett, og en bred erfaring fra både privat og offentlig sektor.

TOVE GJESDAHL

TOVE GJESDAHL

Tove er tidligere avdeligsleder i NAV, og utannet jurist ved Universitetet i Bergen.

Hun bistår i dag våre klienter innenfor barnerett, familierett, arverett, og trygderett.

 

Hva du kan forvente hos oss

Å velge den riktige advokaten til å representere deg i familiesaker er et viktig valg for fremtiden.

I Bergen Familieadvokat kan du føle deg trygg vitende om at alle våre advokater er spesialisert innen familie, barne- og skilsmisselovgivning.

Med et bredt nettverk av støttespillere i Bergen og Hordaland, er vi vell utrustet til å løse opp i familietvister, arveoppgjør, barnefordeling, og andre saker på en effektiv og hurtig måte.

Z

Advokater som brenner for å hjelpe

Z

Vi støtter deg hele veien gjennom

Z

Åpenhet og ærlighet rundt din sak

Z

Advokater spesialisert på familierett

Z

Uforpliktende konsultasjonstime

Trenger du å snakke med advokat om din sak?

Fyll inn skjemaet under, og fortell oss litt om din sak. Vi svarer deg innen 1 arbeidsdag.
  Bergen Familieadvokat

  Strandkaien 18,
  5013 Bergen
  Telefon: 55 32 12 52

  Bergen Familieadvokat

  Bergen Familieadvokat er et lokalt advokatfirma i Bergen, spesialisert på å løse saker som omhandler barn, samliv, arv og familie.

  mail@bergenadvokat.no
  Strandkaien 18, 5013 Bergen
  +47 90 70 70 10

  SOSIALE MEDIER

  Copyright © Bergen Familieadvokat