Janneche Christine Lindtner

Advokat og daglig leder

Janneche Christine Lindtner

Daglig Leder

Jeg driver Bergen Familieadvokat.

Jeg er advokat og har jobbet som dette i 14 år nå. Før det jobbet jeg som daglig leder i Bergen Huseierforening, og har også jobbet i Forbrukerrådet.

Jeg har særlig kompetanse både innen boligrett og familierett. Dette har jeg fått via både de ulike jobbene jeg har hatt og igjennom livserfaring.

Jeg er en person som tenker helhetlig, og som jobber ut fra hensynet til empati, det å møte mennesker der de er i de situasjonene de er i, og for å bidra med jussen som redskap til dette.

Drivkraften min er et kraftig engasjement, bygget på hjertevarme – og målet om rettssikkerhet.

90 70 70 10

Erfaring og Utdannelse:

2005 – D.D             Daglig Leder, Bergen Familieadvokat

2003 – 2005           Advokatfullmektig

2000 – 2003          Daglig Leder, Bergen        Buseierforening

1997 – 2000           Juridisk førstekonsulent
Forbrukerådet

1997                      Cand. jur. Universitet i Bergen

Filosofien bak Bergen Familieadvokat

Jeg sier at livet er – for alle mennesker – som en trebenet krakk. Hvis et eller flere av benene mangler, så står ikke krakken.

Krakkens ene ben er familien, vennene og grunnlaget for fellesskapet hos oss mennesker. Krakkens andre ben er helsen. Krakkens tredje ben er økonomi, jobb, virke.

Disse tre tingene henger sammen. Av den grunn trenger de som kommer til Bergen Familieadvokat som oftest å bli møtt helhetlig når de står i familiære vanskelige situasjoner eller kriser.

Vi alle erfarer – på ulike tidspunkt i livet, med ulik styrke og i varierende grad – at et eller flere av livskrakkens ben blir haltende eller tatt bort. Uten familie og eller venner, uten helse av ulik art, eller uten økonomi eller jobb – så står ikke livskrakken støtt. De tre henger sammen.

Å jobbe helhetlig fra hjertet med forståelse for dette – vil Bergen Familie Advokat bidra til både å avlaste, bygge opp mennesker som vi hjelper – og via dette få ivaretatt rettsikkerheten best mulig med de muligheter som er innenfor systemene, og også via engasjement jobbe med å få endret forhold der rettsikkerheten ikke fungerer som den skal.

Kundomtaler fra tidligere klienter

« Var heldig når eg hadde bruk for advokat, og traff Janneche. Den gangen var det testamente, seinare ei konflikt med arv etter eit gardsbruk.

I denne tida har eg lert at Janneche er ein dyktig advokat, ho er fagleg dyktig, set seg godt inn i sakena, og so møter du eit medmenneske. Vil anbefala ho på det varmaste «

Kari Margrethe Rundhovde

21. Oktober 2017, Bergen

Jeg møtte Janneche Lindtner i november 2013. Helt siden den gang har hun vist stor forståelse for min livssituasjon, og har virkelig gjort seg umak for å sette seg inn i både saken og meg som person. Jeg har opplevd en enorm respekt og et oppriktig ønske om å hjelpe meg. Min opplevelse av Bergen Familieadvokat, og Janneche Lindtner spesielt, er profesjonalitet, engasjement og omsorg. Tusen takk for hjelpen!

Ingrid Holm Andersen

17. Oktober 2017, Bergen

Hva du kan forvente hos oss

Hos oss møter du advokater med spesialisering på familie, barne- og skilsmisselovgivning, som også er utdannede innefor megling og coaching.

Med et bredt netverk av støttespillere i Bergen og Hordaland, er vi vell utrustet til å løse opp i familietvister, arveoppgjør, barnefordeling, og andre saker på en effektiv og hurtig måte.

Z

Advokater spesialisert på familierett

Z

Erfaring med familierelasjoner og konfliktløsning

Z

Juridisk avklaring av loven i din sak

Z

Uforpliktende konsultasjonstime

Z

Fokus på langvarige helhetlige løsninger

Snakk med Janneche om din sak

Still et spørsmål, eller slå av en prat med Janneche om din situasjon.
Fyll inn skjemaet under, så kontakter jeg deg snarest.

Bergen Familieadvokat

 

Strandkaien 18, 5013 Bergen, Norway

Telefon: 55 32 12 52

Bergen Familieadvokat

Bergen Familieadvokat er et lokalt advokatfirma i Bergen, spesialisert på å løse saker som omhandler barn, samliv, arv og familie.

[email protected]
Strandkaien 18, 5013 Bergen
+47 90 70 70 10

SOSIALE MEDIER

Copyright © Bergen Familieadvokat