Ole Morten Sara

Advokatfullmektig

Ole Morten Sara

Advokatfullmektig

Ole Morten har bakgrunn som leder i barneverntjenesten hvor han over flere år lærte hvordan systemet fungerer fra innsiden.

Det er disse kunnskapene som gjør Ole Morten så unik i saker som omhandler barnevernet, hvor dine rettigheter som forelder står på spill.

Som person er Ole Morten dypt engasjert i menneskers ve og vel, og er opptatt av å finne effektive løsninger som setter rettsikkerheten på topp.

Med et godt glimt i øyet tar han imot mennesker med full forståelse, og jobber resultatorientert frem mot målet – å hjelpe deg til de rette, beste og gode løsningene

90 70 70 10
Erfaring og Utdannelse:

2005 – D.D             Daglig Leder, Bergen Familie Advokat

2003 – 2005           Advokatfullmektig

2000 – 2003          Daglig Leder, Bergen        Buseierforening

1997 – 2000           Juridisk førstekonsulent
Forbrukerådet

1997                      Cand. jur. Universitet i Bergen

Filosofien bak Bergen Familie Advokat

Kundomtaler fra tidligere klienter

« Var heldig når eg hadde bruk for advokat, og traff Janneche. Den gangen var det testamente, seinare ei konflikt med arv etter eit gardsbruk.

I denne tida har eg lert at Janneche er ein dyktig advokat, ho er fagleg dyktig, set seg godt inn i sakena, og so møter du eit medmenneske. Vil anbefala ho på det varmaste « Kari Margrethe Rundhovde

21. Oktober 2017, Bergen

Jeg møtte Janneche Lindtner i november 2013. Helt siden den gang har hun vist stor forståelse for min livssituasjon, og har virkelig gjort seg umak for å sette seg inn i både saken og meg som person. Jeg har opplevd en enorm respekt og et oppriktig ønske om å hjelpe meg. Min opplevelse av Bergen Familie Advokat, og Janneche Lindtner spesielt, er profesjonalitet, engasjement og omsorg. Tusen takk for hjelpen! Ingrid Holm Andersen

17. Oktober 2017, Bergen

Hva du kan forvente hos oss

Hos oss møter du advokater med spesialisering på familie, barne- og skilsmisselovgivning, som også er utdannede innefor megling og coaching.

Med et bredt netverk av støttespillere i Bergen og Hordaland, er vi vell utrustet til å løse opp i familietvister, arveoppgjør, barnefordeling, og andre saker på en effektiv og hurtig måte.

Z

Advokater som brenner for å hjelpe

Z

Vi støtter deg hele veien gjennom

Z

Åpenhet og ærlighet rundt din sak

Z

Advokater spesialisert på familierett

Z

Uforpliktende konsultasjonstime

Snakk med Ole Morten

Fortell meg litt om din sak i skjemaet under, så kontakter jeg deg snarest.

Bergen Familieadvokat

 

Strandkaien 18, 5013 Bergen, Norway

Telefon: 55 32 12 52

Bergen Familie Advokat

Bergen Familie Advokat er et lokalt advokatfirma i Bergen, spesialisert på å løse saker som omhandler barn, samliv, arv og familie.

[email protected]
Strandkaien 18, 5013 Bergen
+47 90 70 70 10

SOSIALE MEDIER

Copyright © Bergen Familie Advokat